Bedrijf

Het geheim van succes in het leven van een man is, dat hij klaar is voor zijn kans wanneer die komt. Benjamin Disraeli

Beta LAYOUT is opgericht als een PCB-leverancier in 1989.

In 1994 kwam Arne Hofmann met het briljante idee om op één paneel meerdere verschillende PCB -orders te plaatsen - zodat de kosten van het tooling op dit paneel gedeeld konden worden tussen de verschillende PCB-ontwerpers. Dit gaf een enorme reductie in de kosten die normaal gesproken geassocieerd worden met het maken van prototypen.

Bijna 2 decennia later, met 150 medewerkers en meer dan 36.000 klanten, is dit idee zo succesvol gebleken dat de Beta Group nu een van de grootste leveranciers van PCBs in Europa is.

Het klantenbestand van Beta LAYOUT bestaat uit kleine één-mans bedrijfjes en electronische hobbyisten tot de afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling van sommige van de grootse en bekendste bedrijven van de wereld. Vandaag de dag levert Beta LAYOUT niet alleen PCB-prototypes en kleine series, maar ook laser-cut SMD-stencils, voorpanelen en SMD-soldeeroplossingen en biedt zij een groot assortiment van andere services vanuit haar basis in Duitsland, Ierland en USA.

U, onze klanten, hebben er voor gezorgd dat iets wat maar een idee was, zich heeft ontwikkeld tot een bloeiend, succesvol bedrijf. Hier voor willen we u hartelijk bedanken!

PCB service van PCB-POOL.com